In verband met de toename van het aantal corona-besmettingen in onze regio, beoordelen wij iedere keer of het nodig is dat u naar de praktijk moet komen. Als dit niet per se nodig is kunt u teruggebeld worden of we vragen u een foto te sturen. Een videoconsult is ook mogelijk.
Daarnaast is het verplicht een mondkapje te dragen in de wachtkamer en gangen van het medisch centrum.

Voor algemene vragen over het Corona-virus: 0800-1351

Testen: https://www.ggdrotterdamrijnmond.nl/

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging, koorts of plotseling verlies van smaak en reuk? Dan kunt u zich laten testen op het coronavirus. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar. Bel voor een afspraak met 0800-1202 (alleen voor mensen vanaf 12 jaar). 

De STAR-SHL prikt weer in het Medisch Centrum Zuidwijk. Elke maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 11.30, met afspraak.

De Carnissesingel 51 is iedere dag open van 7.30 uur tot 16.30 uur, zonder afspraak.

 

Patiëntenportaal

Via onze site kunt u nu ook gebruik gaan maken van ons nieuwe patiëntenportaal. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren. Na registratie wordt een beveiligde koppeling gemaakt tussen het patiëntportaal en uw persoonlijke dossier. Hierna heeft u de mogelijkheid om zelf in uw dossier de herhaalrecepten te bestellen en om een eConsult te doen. U zult begrijpen dat dit wel hoge eisen stelt aan de beveiliging. Daarom is alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet voldoende. Als u inlogt zult u ook nog via e-mail een zogenaamde "sessie-code" verstuurd krijgen. Deze code is nodig om uiteindelijk in te loggen. Alleen op deze manier is de veiligheid van uw gegevens goed gewaarborgd.

 

Als u op de link hieronder klikt, kunt u zich aanmelden door een account aan te maken. Na een controle op onze pratkijk, wordt uw account geactiveerd. 

https://praktijkdekkerenvos.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

               

Contact
  • 010-480 72 50
  • 010-480 72 50
    Toets 1

    Spoed tijdens avond/nacht/weekend: 010-290 98 88